tisdag 13 augusti 2013

TECKNO768

*NOTE: You will find information in English about what services TECKNO768 offers you further down here.

SWEDISH:

Konst som marknadsföring:
Skapa konst (Obs: digitala och datoriserade konstverk) till ditt företag för marknadsföring av ditt företag eller produkter ni kan ha på sociala medier. Ni kan Googla på TECKNO768 för att komma till TECKNO768s  FACEBOOK och GOOGLE+ sida för att se konstverk som TECKNO768 använder i marknadsföringssyfte, ni kan också titta på näst kommande sidor på denna hemsida P1 A, P1 B till och med P7 D..

- Vi erbjuder just nu detta: Vi tar fram ett 50 tal konstverk (som vi producerar i förväg för er genom Photoshop som vi tar fram på en skiss eller målning som vi skapar för er)  med ert företagsnamn som en del av dessa konstverk utan att ni behöver anlita våra tjänster eller betala för dem, men om dessa konstverk intresserar er och ni tänker använda dem för marknadsföring, kan vi ömsesidigt komma överens om ersättning enligt priser och beskrivning här nedan.

”Här är artikeln om TECKNO768 i tidskriften FÖRETAGSEXTRA (sida 95 (nr8) sida 110(nr7) och sida 117(nr6)) och deras nätsida"
Konst som marknadsföring
I sitt företag TECKNO768 skapar Mike Sadeghi offentlig konst åt företag i marknadsföringssyfte. Mike målar och ritar ett konstverk relaterad till ett företag och sedan med hjälp av Photoshop skapar han vackra datoriserade konstverk kring företagets namn, produkt eller logotype för användning på nätet och sociala medier som Facebook, Google+, Twitter och Instagram. Mike är enormt kreativ och har förmågan att skapa digital konst som drar blickarna till sig. Det är ett effektivt marknadsföringssätt som får snabb spridning jämfört med mer traditionella metoder. Genom en abonnemangstjänst kan man löpande få 300 nya konstverk varje månad, denna abonnemangstjänst motsvarar en vanlig anställning. Mike kan också anlitas per timme för att sköta företagets marknadsföring genom sociala medier. Mycket av det han gör ser man på hans hemsida.

Priser och beskrivning: 20 konstverk per månad à 150kr + moms = 3000kr + moms vid tillsvidare kontrakt som kan sägas upp ömsesidigt med omedelbar verkan. Ni kan också välja 40 konstverk per månad eller 60 konstverk per månads osv (+20 konstverk intervall).


Emailrådgivning:

Jag hjälper dig genom email och internet att sköta ditt företags bokföring och redovisningen och dessutom  med viktiga frågor som du kan ha runt om starta och driva eget och marknadsföring genom sociala medier t ex FACEBOOK, GOOGLE PLUS, INSTAGRAM, TWITTER etc . Om du emailar mig din fråga angående t ex hur du ska bokföra en post eller nödvändiga frågor som du kan ha kring starta eget så emailar jag svaret till dig i mån av kunnande. Mitt namn är Mike Sadeghi och jag har gått utbildning för bokföring och redovisning och INFORMATION OCH KOMMUNIKATION 1 och 2 genom FLEXVUX och NTI dessutom jag har genom erfarenhet goda råd att ge kring starta eget. 


Priser från 50kr + moms. Du kan emaila mig flera frågor, så får du svar hur mycket det kommer att kosta. Det kanske räcker med 50kr att svara på flera frågor, det beror på hur lång tid det tar att svara. Jag tar 499kr + moms i timmen (obs: första timmen 399kr + moms) eller 50kr + moms från 1 minut till 15 minuter de första minuterna därefter +99kr + moms från 16e minuten till 30e minuten, och +125kr + moms från 31e minuten till 45e minuten och +125kr + moms per en till 15 minuter extra, t ex ett arbete som tar en timme och 15 minuter, kommer att kosta dig 399+125= 524kr och moms.  


Du kan samla alla dina frågor angående bokföring och de övriga frågor som du har och skicka dem till mig genom ett emailmeddelande (teckno768@hotmail.se). Du bör nummera dina frågor t ex fråga nummer 1 och fråga nummer 2 osv. Du kommer att få ett email på prisförslag om hur mycket det kommer att kosta dig att svara på frågorna. Betalning sker i förväg genom SWISH (till mobil nummer 0763497981) eller insättning på mitt bankgiro konto i SEB 588-6379. Så fort betalning är registrerat på mitt konto, får du email med svar på dina frågor. Det är därför mycket bättre och snabbare att använda SWISH eftersom betalning registreras direkt.


(KONST SOM MARKNADSFÖRING) Dessutom för varje timme som det tar kommer jag att producera ett konstverk som jag emailar dig som du kan använda för marknadsföring i sociala medier t ex FACEBOOK, GOOGLE PLUS, INSTAGRAM, TWITTER etc(mer information längre ner här på den här sidan). Jag hjälper dig genom email att ta fram ett kontoplan som är lämplig för din firma(enskild firma) som gör det lättare sköta bokföringen.



Kan hjälpa dig att utforma professionella Fakturor, Räkningar, Kundregister, reklamblad etc med ditt företagsnamn och logotype. Priser från 2500kr + moms (Obs: ska betalas i förväg) + extra 499kr/timme som det tar att göra dem färdiga. Jag tar fram dem i programmet Microsoft Office.



Jag kan ge dig råd om hur du ska starta företag, vad du ska tänka på innan(Du verkligen behöver veta dessa tankar innan du startar ditt företag). Om hur du ska driva ditt företag( goda råd som gör ditt företagande mycket effektivare som kan leda till bra och mycket snabbare lönsamhet), om marknadsföring, marknadsföring genom sociala medier såsom FACEBOOK, GOOGLE PLUS, INSTAGRAM, TWITTER etc. Marknadsföring genom konst.  För mer information var god skicka ett email till teckno768@hotmail.se 


UTBILDNING:

Redovisning1 genom FLEXVUX/NTI (sköta bokföring, bokslut och redovisningsarbetet för mindre och medelstora företag).

Information och kommunikation (både 1 och 2). Har läst på Flexvux i Hässleholm med väl godkänt betyg och NTI på nätet. Den innehåller hur man hanterar och söker information och god vana i dem vanligaste  kontors program i Microsoft Office samt Photoshop element, kurs 1 omfattar:

- Verbal och icke verbal kommunikation.

- Sociala medier för att sprida och dela information.

- Mötesteknik och sammanträdesdokument, till exempel kallelser, dagordningar och protokoll.

- Utformningen av dokumentmallar enligt gällande standard (Word).

- Standard program för kommunikation, textbehandling (Word) och bildbehandling (Photoshop element). 

  registerhantering (Excel), kalkylering (Excel), layout (Publisher eller in design), information sökning och sociala medier.

- Muntlig och skriftlig presentation, till exempel en bransch-, produkt-, eller företagspresentation.

- Lagar och regler, t ex personuppgiftslagen, lagen om upphovsrätt och etiska regler inom området.

- Ergonomi och arbetsmiljö, till exempel hur man skriver snabbt och effektiv, arbetsplatsens utformning samt   fysiska och psykosociala arbetsmiljöfrågor.

Dessutom:

Kurs 2 omfattar:

- Sociala medier, t.ex. hur forum för kommunikation med andra användars upprättas genom text, bild eller ljud.

- Konstruktion och utformning, med text och design, av en webbplats.

- IT-verktyg och applikationer som kan laddas ner för användning till skärskilda ändamål, t.ex. program för mobila enheter.

- Databaser t.ex. hur de upprättas, används och underhålls.

- Formulär, t.ex. för enkäter och undersökningar.

- Standardprogram för kommunikation, text- och bildbehandling, registerhantering, kalkylering, layout, informationsökning, och sociala medier för yrkesmässig användning.

- Datalagring och datasäkerhet.

Just nu kan jag hjälpa er med frågor som ni kan ha om bokföring och redovisning men såsmåningom kan ni anlita mig genom mitt företag TECKNO768 för att sköta era bokföring och redovisning. Här nedan finns lite mer detaljerad information om det:

TECKNO768 Bokföring och Redovisning.

Gäller bokföring, redovisning, marknadsföring osv. Obs: du kan läsa längre ner här om konst som marknadsföring som en del av tjänsten bokföring och redovisning som TECKNO768 erbjuder just nu alla företag som kontaktar oss.
Du kan anlita TECKNO768 för att utföra dessa tjänster för dig.
1: Sköta bokföring och redovisionsarbete för ditt företag. 
- Löpande bokföring.
- Fakturering.
- Betalningar.
- Budget.
- Bokslut (balans och resultaträkning). 
- Redovisning av skatter och avgifter.
- Momsredovisning.
- Löneutbetalningar.
- Deklaration. 
Dessutom:
- Företagsamtal, samtal om marknadsföring, samtal om bokföringssiffror, vad visar dessa siffror, åtgärder, Idèer osv från en timme/månad. Kan anordnas online. 
- TECKNO768 erbjuder tjänsten bokföring och redovisning på distans till alla företag i Sverige över Internet, email, onlinesamtal och brev kontakt. Dessutom hos oss på vårt kontor här i Hässleholm, eller på plats hos er i närområde.
- Om ditt företag behöver revisor, samarbetar vi med godkända och aukturiserade revisorsbyråer.
- Om du är intresserad av ebokföring online, kan vi erbjuda eekonomi (Vi sköter ebokföring och fakturering från Visma E-ekonomi eller den ebokföring som ni redan använder från en timme/månad och uppåt från 399kr/timme + moms och diverse kostnader). 
- Konst som marknadsföring ingår i tjänsten bokföring och redovisning första året därefter enligt överenskommelse. För detaljerad information om priser och antal konstverk/månad baserad på antal timmar utförda arbete/månad och övrig information var god skicka ett epostmeddelande till teckno768@hotmail.se. Vi erbjuder just nu detta: Vi tar fram ett 50 tal konstverk (Obs: digitala eller datoriserade konstverk som vi producerar genom Photoshop som vi tar fram på en skiss eller målning som vi skapar för er) för er med ert företagsnamn som en del av dessa konstverk utan att ni behöver anlita våra tjänster eller betala för dem, men om dessa konstverk intresserar er kan vi ömsesidigt komma överens om ersättning eller kan dessa ingå i den tjänst eller de tjänster ni eventueelt väljer anlita oss för. Det betyder att ni inte behöver betala för dem om ni inte vill.
2: Skapa konst till ditt företag för marknadsföring av ditt företag eller produkter ni kan ha på sociala medier. Ni kan Googla på TECKNO768 för att komma till TECKNO768s  FACEBOOK och GOOGLE+ sida för att se konstverk som TECKNO768 använder i marknadsföringssyfte. Mer information på TECKNO768s hemsida www.teckno768-studiomike77.magix.net.
- Konst som marknadsföring ingår första året i tjänsten bokföring och redovisning. Olika antal konstverk/månad beroende på antal timmar utförda arbete per månad för tjänsten bokföring och redovisning. För detaljerad information, var god skicka ett email till teckno768@hotmail.se.
”Här är artikeln om TECKNO768 i tidskriften FÖRETAGSEXTRA (sida 95 (nr8) sida 110(nr7) och sida 117(nr6)) och deras nätsida"
Konst som marknadsföring
I sitt företag TECKNO768 skapar Mike Sadeghi offentlig konst åt företag i marknadsföringssyfte. Mike målar och ritar ett konstverk relaterad till ett företag och sedan med hjälp av Photoshop skapar han vackra datoriserade konstverk kring företagets namn, produkt eller logotype för användning på nätet och sociala medier som Facebook, Google+, Twitter och Instagram. Mike är enormt kreativ och har förmågan att skapa digital konst som drar blickarna till sig. Det är ett effektivt marknadsföringssätt som får snabb spridning jämfört med mer traditionella metoder. Genom en abonnemangstjänst kan man löpande få 300 nya konstverk varje månad, denna abonnemangstjänst motsvarar en vanlig anställning. Mike kan också anlitas per timme för att sköta företagets marknadsföring genom sociala medier. Mycket av det han gör ser man på hans hemsida.

Konst och skapande är Mikes huvudinriktning men han kan även anlitas för bokföring och redovisning. Han skapar även musik för olika ändamål som företagsmusik för marknadsföring och har försäljning av kläder med sin konst på. Hässleholmsbon Mike Sadeghi är verkligen en sann tusenkonstnär.”
3: Skapa musik till ditt företag eller något relaterad till dig eller ditt företag t ex för marknadsföring av en produkt eller företags logotype eller namn. 
4: Ta fram ditt företags logotype.
5: Ni kan också anlita TECKNO768 för  att sköta marknadsföring för ert företag genom sociala medier t ex Facebook, Google+, Twitter, Instagram etc. Ni bestämmer antal timmar från en timme och uppåt från 399kr/timme + Moms och extra kostnader kan tillkomma (t ex material inköp) dessutom enligt överenskommelse beroende på priset kommer TECKNO768 att skapa många nya proffsiga konstverk för er på löpande band som kommer att användas i marknadsförings sammanhang i dessa sociala medier (Obs: med bilder och konstverk menar TECKNO768 att vi antingen skapar många vackra  datoriserade konstverk genom t ex Photoshop på en relevant bild eller fotokonst som TECKNO768 tagit fram för er eller vi ritar eller målar med hand något relevant för ditt företag och dessutom skapar många datoriserade konsverk och bilder på dessa skisser och målningar för uppladning på sociala medier på daglig basis). Obs: för att se exempel på dessa konstverk, var god ta en titt på följande sidor P1 A, P1 B, P1 C, P1 4 etc på TECKNO768s hemsida eller skriv teckno768 i search i Google för TECKNO768s Facebook och Google+ sida. 
6: Inför företagsstart (innan du startar ditt företag), samtal om vad du behöver veta som är viktigt. Två timmar för 2500 + moms, just nu (Obs: tillfälligt erbjudande), ingår framtagandet av ditt företags logotype till och med 2016-06-21.
Med vänlig hälsning
MIKE SADEGHI-FÖRSTA AVENYN 9A-23831-HÄSSLEHOLM-  Tel: 0763497981 eller
teckno768@hotmail.se.    Obs: Du kan få mer detaljerad information genom e-mail jämfört med telefonsamtal.    http://www.teckno768-studiomike77.magix.net (Min konst och musik och musikvideoer).   http://swedleebymike.blogspot.com Min blogg med mina idéer och tankar om olika saker ( konst, musik osv).
Obs: Priser från 399kr/timme + moms. Extra kostnader kan tillkomma t ex material inköp och ni kommer att få detaljerad kan information om dem.




Exempel på konst som marknadsföring:
Vi ritar och målar ett konstverk och massproducerar vackra och proffsiga konstverk på dessa skisser och målningar i Photoshop tillsammans med namnet på ert företag eller en produkt ni kan ha för marknadsföring på sociala medier t ex FACEBOOK, GOOGLE PLUS, INSTAGRAM, TWITTER etc. Vi levererar dessa konstverk antigen per email eller på en CD-skiva. Läs mer om detta på artikeln i företagsextra här ovan. 














Exempel på konst som marknadsföring som används för att hjälpa bröst cancer fonden:



















Exempel på konst som marknadsföring:



















Exempel på konst som marknadsföring:
















English: 

FIRST:this down here could be interesting to you as either private person or businessman.


These images on following pages on this website are  my work of art. You could read here on this website and on my blogsite (www.swedleebymike.blogspot.com) about how I  could produce work of art like these for you continuously and in a series that
you could upload on sites like Google+, Facebook, Instagram, Twitter and to your website(s) and blogsite(s).

You could choose between:
1: I will email  you my work of art with (if you want) a well formulated text that you could upload on internet for marketing purposes (private or business).

TO HIRE ME FOR THIS IT WILL COST YOU FROM :

-  Alternative 1: for 5 000 USD/Month  I will produce 300 professionally done computer images each month or about 10 images each day, that i produce on a sketch or painting or another pictorial design or work of art i have produced for you(at least 5 drown sketches by hand each month- and at least 2 paintings -one canvaspainting 50x50cm- and one painting on paper -29x42cm- included each month).

if you want me to produce more images each month it will cost you from...??

-  Alternative 2: for 10 000 USD/Month  i will produce 700 professionally done images for you ( produced by me on 10 drown sketches and 3 paintings) or.....

-  Alternative 3: for 15 000 USD /Month  i will produce 1000 professionally done images each month (15 sketches and 4 paintings included) or..................for more information please send an e-mail to: teckno768@hotmail.com


Note: these alternatives requires a signed agreement with my cpmpany TECKNO768 (an email agreement that we will send you that you will send back to us) with until further notice contract from both sides (you could cancel the agreement whenever you want by an email notice to teckno768@hotmail.com). We will produce these work of art for you or you company  in a way that we usually do, we mean our way of producing work of art usually on a company name or produkt and logotype. If you want us to produce work of art for your in a specific way, it will cost you extra, you`ll recieve information about the cost by email after we reciving details of your request.

*Note: For secure payment through PAYPAL for these 3 alternatives please have a look at information further down here*. Plaese send an email both before and after payment with detailed information about youself and your payment alternative to teckno768@hotmail.com. The VAT (value added taxes) will be added to these prices if you have to pay VAT.


- you could choose this alternative too: you could let me to take care of your social networks from 59USD/Hour up to 250USD/Hour depending on how many hours per month you want me to spend for this for you and how much or many work of art you want me to produce for you (note: you could hire me for this by singning a contract with my company teckno768 with untill further notice agremeent from both sides). For deatailed information please send an email to teckno768@hotmail.com





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar